Forum serwera ---> WyspaRP <---
Zakładam ten temat dlatego że coraz więcej napływa mi skarg na tego gracza.
Tu Pisać każde wykroczenie tego gracza !!!.
Ostatnio edytowany przez Fisiel (2012-09-16 15:19:30)
Guliver ostrzegam cie po raz ostatni !!! Jeżeli jeszcze raz zdarzy się taka sytuacja że mówisz tak jak wcześniej że Pheliasz i 8 innych osób ( Niestety te 8 innych wymyśliłeś ) mówisz że oni głosują dla mnie za banem i degradacjami czy coś w tym rodzaju , NIE BĘDĘ SIĘ PIERDOLIĆ TYLKO CIE OD RAZU ZBANUJE !!!!
Taka sytuacja nie raz się powtórzyła dlatego to jest ostatnie ostrzeżenie!!! .
(SS na dowód:screen usunięty na prośbę rozmówcy )
Ostatnio edytowany przez Fisiel (2014-05-18 12:09:44)
Akurat się muszę zgodzić z fisielem nie raz pamiętam, że coś robił nagle skarga na niego na serwie było 11 osób w tym 6 osób wkurzał, a ten pisał, że ten i 8 innych mogło potwierdzić. Ja bym zbanował Gulivera, bo pamiętam taką akcję z cs'a, gdzie kolesiowi nie podobało się, że Ja miałem największy poziom i było paru z jakimś tam mniejszym... Nikt nie mógł mnie zabić jeśli mu się nie podłożyłem. Koleś się tamten wkurzył, że tamci o ciut mniejszych lvlach nie dają grać nowym (cały czas ich zabijali itp.) zrobił rozpierdol na forum, admin zrobił reset lvli znowu mam największy poziom, ten znowu wkurzony po 3 dniach kolejny reset. Z guliverem może być podobnie. Będzie tak wkurzał ludzi, domagał się czegoś itp. a potem ni stąd ni zowąd nikt nie będzie grał na wyspie.
To ja ide z Fisielem , Guliver wg mnie mógłbyś grać gdybyś tak ludzi nie wkurzał...
Moderator
Dobra zostawcoe juz Chujlivera