Forum serwera ---> WyspaRP <---
Nowy na Wyspie-Rp
Mam pytanie czy serwer jeszcze działa?
Nie raczej nie. Planują zrobić reaktywacje serwa ale aktualnie nie ma go na liście.
PS. Sorry Wyspa chyba wróciła nie wiem Blacha na GG teraz napisał idę sprawdzić
Ostatnio edytowany przez Degan (2012-10-01 15:34:46)
Hmmm, skoro serwer wrócił to... Wystarczy, że Iorweth na forum tu jeszcze wejdzie i przeczyta post o Evencie
Ej czemu znów nie ma WyspyRP na liście serwów??? To już koniec wyspy czy jakieś dłuższe naprawy???
PS. Iorweth raczej porzucił Wyspę RP, bo widziałem że jest Adminem "Pod Barierą" i teraz zajmuje się tamtym serwem.
PS. CO JA MAM Z TYM PS. CO EDYTUJE POSTA TAK PISZĘ!!!
Ostatnio edytowany przez Degan (2012-10-04 17:43:34)
Hmm wchodzę codziennie na forum z nadzieją na Powrót WyspyRP, ale już tracę nadzieje
Nowy na Wyspie-Rp
Ja też myślę że to już koniec 2 miesiące razem nie 4 miesiące i koniec pamiętam jak Alrik grał jak Vultus grał tego serwa nigdy nie zapomnę
Moderator
Ja Pamietam Jak Sevan i Kristoff Grali Marog Jesli Chcesz To Mozesz byc Modem na Reakywejszyn Moim Degana i Krzywo Servera i Bedzie Fajnie
No bardzo fajnie tylko jeszcze sprawa Klas... będą takie same czy jakieś inne... (i tak na marginesie jak bym mógł... mieć własną klase... tak tylko mówię że wrazie wu tak bym poprosił o to) (a jak się nie da to moze jakąmś gildie :
) (tak tylko pomysły daje
)
Moderator
Klasy Inne Czasy Kolonii Ja Bede Zwyklym Silniejszym Kolonista
Bedize Klasa Menfisto i bede mial Wysztskie Zbroje z SO
Czyli robimy mapę Kolonii??? No może i jakaś odmiana a nie wszyscy Khorinis. ( a tak na marginesie ja też chcę własną klasę )
Moderator
No Oczywiscie
Jak Jeden z Glownych to wiadomo
Nowy na Wyspie-Rp
ok z tym modem to mogę być i nawet mam pomysł na kilka klas
Ok ale mam pytanie na kiedy założyć te forum??? Kiedy macie zamiar otworzyć serwa?? Przecież nie zrobie forum z tygodniowym wyprzedzeniem i jeszcze się okaże że pomysł upadł a forum już stworzone. ( tylko szkoda że nie Khorinis jakoś się przywiązałem ale ok
)
PS. zrobisz Jaszczurki jak będziesz robił klasy??? Rekeor nie daje mi żyć - "tylko pamiętaj zarezerwuj mi moje jaszczurki" (Rekeor jak to czytasz to bez urazy wrazie co )
Ostatnio edytowany przez Degan (2012-10-14 17:48:40)